Politica sponsorilor site-ului

Site-ul apreciază faptul că companiile de produse de consum au o influență semnificativă asupra sănătății consumatorilor. Sponsorizarea site-ului vine sub forma de publicitate, care permite site-ului sa ofere cititorilor cu continut informativ si relevant, gratuit.

Site-ul se concentrează numai pe oferirea sponsorilor cu oportunități de a-și comercializa produsele și serviciile către consumatori.

Rețeaua își propune să creeze o platformă pe care cititorii o pot folosi pentru a se putea împuternici. Politica de sponsorizare permite rețelei să continue să crească și să se extindă. Conținutul educațional găsit pe site-ul educă cititorii, permițându-i să facă alegeri informate despre sănătate și viață.

Site-ul discută despre diferite subiecte, inclusiv activitatea fizică, dieta sănătoasă, siguranța și prevenirea și bunăstarea. De asemenea, rețeaua oferă cititorului sfaturi despre cum să atingă un stil de viață echilibrat și sănătos.

Obiectivele site-ului

Rețeaua își propune să consolideze sănătatea cititorilor din întreaga lume prin furnizarea de conținut educațional pentru sănătate.
Site-ul se concentrează pe dezvoltarea de materiale și instrumente credibile și pertinente pentru sănătate. Conținutul educațional trebuie să se bazeze pe fapte, lucrări de cercetare recente și statistici de sănătate.
De asemenea, rețeaua vizează trimiterea mesajelor pozitive de sănătate către cititori.

Politica editorială și dezvoltarea conținutului

Conform politicii rețelei, conținutul este scris și revizuit de către editorii calificați în orice moment.

Dezvăluirea de compensare a afiliaților

Dezvăluirea se aplică site-ului web al rețelei, incluzând, dar fără a se limita la versiuni mobile și online ale site-urilor Web ale site-ului. Dezvăluirea este oferită pentru a ajuta la dezvăluirea relației financiare a rețelei cu afiliații, sponsorii, agenții de publicitate și alte părți terțe care apar pe site.

Unele dintre articolele de pe site sunt legate de anumite servicii și resurse care se concentrează asupra construirii și promovării mărcilor și produselor. Rețeaua aparține unor programe de afiliere selectate individual. Ea face o comision atunci când un cititor optează pentru a cumpăra prin link-urile furnizate afiliat. Site-ul dezvăluie pe deplin relația lor cu agenții de publicitate și reasigură cititorii că orice stimulent financiar nu influențează ceea ce este publicat despre produs sau serviciu.

Partile afiliate pot fi modificate oricand Site-ul considera necesar. Cititorii pot transmite orice întrebări, comentarii sau preocupări personalului de la Site prin intermediul formularului online. De asemenea, utilizatorii pot pune întrebări înainte de a efectua o achiziție prin intermediul link-urilor afiliate furnizate pe site.

Cititorilor li se recomandă să nu folosească informațiile furnizate pe site ca înlocuitor pentru sfatul medicului profesionist sau tratamentul pentru orice stare de sănătate. Informațiile conținute pe site nu ar trebui să fie utilizate pentru a diagnostica sau trata orice afecțiune fără consultarea unui expert medical calificat.