Politica editorială a site-ului

Site-ul este un site de sănătate, fitness și frumusețe. Misiunea site-ului este de a oferi clientilor sai cele mai recente stiri si actualizari care sunt corecte. Conținutul găsit pe site este practic și relevant pentru diverse teme de sănătate, fitness și frumusețe.

Site-ul web are mai multe subiecte care acoperă totul, de la informații de sănătate la sfaturi de frumusețe. Cititorii site-ului pot alege informațiile de sănătate care sunt cele mai relevante pentru ele. Informațiile furnizate pe site-ul web sunt de asemenea filtrate pentru a fi aplicabile pentru sănătatea personală a utilizatorilor.

Chiar dacă informațiile conținute pe site sunt corecte și relevante pentru diverse probleme de sănătate, pacienții trebuie să respecte instrucțiunile medicului (medicilor) lor. Site-ul ajută doar la completarea informațiilor furnizate de furnizorul de servicii medicale. Pacienții sunt sfătuiți să solicite îndrumări profesionale cu privire la subiectele și întrebările pe care le-au citit.

Următoarele criterii utilizate de Site pentru a crea conținutul original:

Relevanță
Aceasta acoperă aspecte care ar putea afecta gestionarea sănătății unui individ. Sunt acoperite mai multe subiecte și pot include lansări de medicamente și produse, comentarii de experți, rechemări și alerte și știri despre sănătate.

Semnificație clinică
Conținutul găsit aici se bazează pe cele mai recente descoperiri ale cercetărilor medicale care au fost publicate în diferite site-uri medicale bine-cunoscute.

Trends
În cadrul acestei categorii, sunt acoperite mai multe interese sezoniere. Subiectele care se regăsesc în categoria tendințelor includ sezoane alergice, siguranță de vară, răceli și gripă. Alte subiecte care ar putea fi acoperite includ Luna sănătoasă a lunii și constientizarea cancerului de sân.

Conținutul găsit în acest site este unic și de încredere. Site-ul on-line de sănătate și frumusețe se axează pe furnizarea de informații clienților cu privire la sănătate și fitness.

Știrile despre sănătate și povestirile care sunt acoperite pe site se bazează pe selecția editorului. Articolele găsite pe site conțin interviuri ale cercetătorilor din domeniul medical, precum și experți științifici.

Politica editorială

Responsabilitatea jurnaliștilor este de a oferi clienților informații exacte și unice. Scriitorii sunt de așteptat să prezinte cititorilor lor doar știri și referințe care sunt unice.

Independența editorială

Site-ul se concentrează pe faptul că este corect și precis în raportarea lor.

Politica editorială a personalului care lucrează pentru site:

Site-ul este o mass-media independentă al cărei obiectiv este de a oferi cititorilor lor materiale informative și educaționale care sunt atât profesionale cât și neprofesionale. Conținutul furnizat pe site este corect și fără influență.

Mass-media cere ca personalul său editorial să dezvăluie orice interese pe care ar putea-o avea cu orice medicament, dispozitiv medical sau companie din industria medicală. Informațiile despre personal sunt apoi furnizate supraveghetorului imediat în momentul recrutării de noi angajați. Supraveghetorul este obligat să determine dacă interesele pot prezenta un conflict și pot fi eliminate.

Redacția este separată de cele atașate sponsorilor sau partenerilor, pentru a preveni orice influență asupra informațiilor. Fiecare membru al redacției are responsabilitatea de a furniza informații exacte și relevante cu privire la ultimele subiecte. Reporterii sunt însărcinați cu responsabilitatea de a căuta povestiri sau interviuri de experți. Scriitorii găsesc, de asemenea, opinii obiective pe diferite subiecte care provin de la experți calificați corespunzător. Prin aceasta, site-ul asigură un comportament etic în rândul personalului său.

Procesul de a veni cu știri și articol original

Jurnaliștii trebuie să vină cu bugetul de știri zilnic în fiecare zi lucrătoare. Bugetul de știri zilnice ar trebui să aibă cele mai recente știri de la reviste de sănătate de renume, un anunț din partea organizațiilor federale de sănătate și analize asupra celor mai recente subiecte de sănătate. Reporterii de sănătate se așteaptă să caute opiniile unor lideri medicali proeminenți în diverse probleme. Editorii de personal revizuiesc cu atenție articolele originale înainte de a fi postați pe site.

Conținut licențiat

Redactorii editori senior sunt însărcinați cu responsabilitatea revizuirii politicilor și a procedurilor înainte de publicarea conținutului de sănătate de la terțe părți. Revizuirea este făcută pentru a preveni apariția oricărui conflict de interese. Procesul asigură faptul că conținutul licitat este relevant, actualizat și corect.

Conținut sponsorizat și publicitate

Site-ul conține butoane, conținut, bannere și insigne care au fost etichetate “Sponsorizat”. Altele pot fi etichetate “de la sponsorul nostru” sau “publicitate”. Conținutul nu este supus politicii editoriale. Conținutul care este etichetat “de la sponsorul nostru” este supus politicii stabilite.