Politica de publicitate pe site

site-ul a stabilit orientări care se concentrează pe reglementarea diferitelor aspecte ale publicității pe site-ul web. Orientările includ, de asemenea, site-uri Web și aplicații mobile destinate consumatorilor. Site-urile web și aplicațiile mobile destinate consumatorilor sunt determinate de rețelele noastre de publicitate și se bazează pe interesele utilizatorilor determinate de rețelele publicitare respective.

Instrucțiunile conținute în Politica de publicitate acoperă mai multe aspecte, cum ar fi aprobarea anunțurilor de către mass-media, modul în care ar trebui afișate anunțurile pe site și modul în care reclamele conținute pe site sunt eliminate. Doar personalul de pe site are libertatea de a lua oricare dintre aceste acțiuni. Este responsabilitatea mass-media să interpreteze și să aplice politica. site-ul are, de asemenea, dreptul de a schimba politica de publicitate ori de câte ori consideră necesar.

Următoarele sunt regulile politicii de publicitate

Site-ul are singura discreție de a determina tipul de publicitate care va fi acceptată și afișată pe site. Este important să rețineți că anunțurile făcute pe site nu sunt aprobări pentru companiile care fabrică, distribuie sau promovează produsele sau serviciile promovate.

Site-ul nu aprobă publicitatea care nu este corectă. Publicitatea trebuie să fie exactă și să fie făcută în mod profesionist pentru a fi acceptată.

Categorii de publicitate care nu sunt permise

Site-ul nu va accepta nici un produs ilegal sau “inacceptabil”. Site-ul își rezervă dreptul de a determina ce consideră produsele “inacceptabile”.

  • Materialele care promovează discriminarea sau ridiculizează o persoană sau un grup de persoane pe motive personale nu vor fi acceptate.
  • Publicitatea pe alcool nu va fi acceptată.
  • Orice material fraudulos, înșelător sau ofensator nu va fi acceptat.
  • Materialele care își direcționează conținutul la copiii sub vârsta de 13 ani nu vor fi acceptate.
  • Conținutul pornografic nu va fi acceptat.
  • Mediile sau mesajele care au fost clasificate ca jocuri video sau conținut de tip “M” nu vor fi acceptate.
  • Produsele sau serviciile care nu sunt rezonabile nu vor fi acceptate.
  • Mesajele și materialele media care conțin revendicări fără dovezi nu vor fi acceptate.
  • Unitățile de publicitate care depășesc spațiul definit nu vor fi acceptate.

Site-ul diferențiază, de asemenea, publicitatea, conținutul sponsorizat și conținutul editorial. Ca rezultat, fiecare dintre tipurile de conținut este tratat ca o entitate separată, cu orientări diferite.

Odată ce cititorul face clic pe una dintre anunțuri, el sau ea va fi conectat la zona relevantă de conținut sponsorizat care se află sub proprietatea site-ului.

Site-ul își rezervă dreptul de a determina modul în care sunt afișate rezultatele căutării pentru informații referitoare la orice cuvânt cheie sau subiect. Conținutul va fi afișat împreună cu sursa acestuia. Conținutul sponsorizat va fi etichetat ca atare și aceleași instrucțiuni se aplică și altor informații care sunt filtrate.

Site-ul respectă, de asemenea, regulile și instrucțiunile furnizate în anunțurile Google și le leagă de site-urile web corespunzătoare.

Conținutul terților trebuie să respecte politica de publicitate, în timp ce conținutul de etichetare este guvernat de politica specificată a site-ului. Publicitatea nu are ca scop conectarea directă la orice informații de contact, cum ar fi pagina de înregistrare sau de captură de e-mail.

Site-ul își rezervă dreptul de a aproba publicarea oricărei publicități. site-ul poate decide să accepte, să respingă, să anuleze sau să elimine publicitatea în orice moment. O notificare promptă va fi furnizată în cazul unei anulări, eliminări sau respingeri.

Agentul de publicitate este obligat să respecte toate legile interne și străine care se aplică site-ului. Regulamentul poate include orice legende, declarații și dezvăluiri necesare în scopuri legale.

Publicitatea nu trebuie să conțină etichete, pixeli, contacte flash sau orice alt tip de software care colectează informații. Cookie-urile, balize-urile sau orice alte informații vor fi filtrate pentru a proteja rețeaua de orice amenințări. “