Pain Relief tencuieli - farmacie, opinii reale, cumpara acum, preț
știri

Pain Relief tencuieli – farmacie, opinii reale, cumpara acum, preț

FONT> & nbsp;

Acest ipsos ortopedică a fost fabricat în China, creat de rețete de vindecatori vechi, înregistrarea de note, 1899. O parte din reteta a inclus o listă de mai mult de o duzină de componente din diferite plante.

În conformitate cu instrucțiunile, îl puteți utiliza pentru tratamentul și prevenirea durerii în spate, gat si coloana vertebrala. Are o blocare convenabilă (nu dispare cu utilizarea prelungită, expunerea admisibilă în 72 de ore), destul de ușor, aproape imperceptibil pe corp.

Plasturele este fabricat

din ingrediente naturale, nu conține componente chimice care

pot fi utilizate pentru prevenirea diferitelor boli

Are un efect localizat pe zona afectată, așa cum este aplicat direct pe partea dureroasa (suprafata dermei).

Supliment Pain Relief

Compoziția suplimentului include următoarele componente:

 • Burnaska camfor – component, care se obține din arborele de camfor. Are un număr de proprietăți medicinale: accelerarea resorbției de cheaguri de sânge, recuperarea și reînnoirea țesuturilor, are capacitatea de a elimina procesele inflamatorii, are sedativ effect.In vechi medicina chineză este un simbol al forțelor dătătoare de viață ale Yang. Are proprietăți vindecătoare în tratarea anginei, împrospătează sângele, promovează vasodilatație.
 • Milletia net este o plantă care aparține familia leguminoaselor. Proprietatile curative sunt exact rădăcinile plantelor. Intareste vasele de sânge, îmbunătățind efectul circulation.Active în cazul amorțire parțială a extremităților, are o tendință pozitivă a tensiunii arteriale normalize, denivelare puffiness, edeme și alte stări inflamatorii.
 • Drynaria este o plantă care aparține familiei Polypodium, clasa Fern. Prezintă un efect terapeutic datorită prezenței de caroten, Manitou, fructoza si flavonoidov.Also are o dinamică pozitivă în normalizarea presiunii, stimulează producerea de celule sanguine. Are proprietăți de repararea cartilajului, reduce inflamația.
 • Cistanche saline- perene plante medicinale, parazitare pe rădăcini de plante cu flori. Are excelente efect anti-inflamator, amelioreaza dureri ale membrelor, umflarea și tonurile pielii.
 • Hynerpeton Drezna – perene. Are proprietăți de îmbunătățire a circulației sanguine, nutriție a țesuturilor, promovează vindecarea rănilor.
 • Angelica croproperty este o planta perena. Denivelare durere, umflare
 • Cibotium – ferigă aparținând familiei Cibotii. denivelare excelent inflamație

  musculară, are proprietăți anti-inflamatorii, dinamică pozitivă în tratamentul vaselor deteriorate.

 • Corydalis discutabil – perene de familie Damankova. În structura sa chimică distinge aproximativ douăzeci de alcaloizi. Marele calmant, Pain Relief.
 • șofrănaș este o plantă anuală din familia Asteraceae. Calmează durerile, crește elasticitatea vaselor de sânge, îmbunătățește circulația sângelui
 • Ginsengul este o planta perena, face parte din familia Araliaceae. Inclus cu multe medicamente. Tendințele pozitive sunt observate în efectele asupra sistemului nervos central.

Efecte asupra organismului

efecte asupra organismului poate fi desemnat o îmbunătățire generală a pacientului, din cauza edem al leziunii, eliminarea totală a procesului inflamator, de încălzire și o îmbunătățire semnificativă a circulației sanguine.

De asemenea, rețineți tonifiere excelentă

a pielii, care îmbunătățește starea generală.

Acest patch reduce umflarea in zonele de inflamatie, pentru a îmbunătăți metabolismul.

Set Pain Relief

Aplicații se datorează complexe impacturilor, localizate la locul de înfrângere, cel mai adesea este partea din spate (coloana vertebrală), gât.

Conform instrucțiunilor de utilizare, ipsos zb Pain Relief poate fi utilizat pentru tratamentul și prevenirea bolilor:

 • sciatica si reumatism
 • Prinderea, sciatică (sciatică)
 • Periartrit în cot și articulația umărului
 • Durerea din cauza deplasării discurilor intervertebrale
 • Artroza si artrita ​​LI>
 • Sprains, leziuni de complexitate diferite, contuzii
 • Osteochondrosis
 • Tocului pinten.

Metoda de aplicare Pain Relief

Metoda de aplicare determină instrucțiuni pas cu pas în aplicarea tencuielii zb Pain Relief:

 • încleiate plasturele pe zona afectată, care este o durere
 • Ambalajul este deschis în incizia
 • Scoateți plasturele din pachetul
 • etichetă de hârtie Eliminat pe o parte a plasturelui
 • Bare

  prelucrate pentru a fi sigur că pielea curată și suprafața adezivă

 • Aplicați plasturele timp de trei zile, după care locul de aplicare se spală cu apă curată caldă.

Caracteristici Aplicație Pain Relief

Printre caracteristicile aplicației, rețineți următoarele:

 • Permite utilizarea a doi plasturi, în cazul unor probleme ortopedice. În această suprapunere (una în regiunea lombară sacral, al doilea în regiunea cervico scapulară) au raportat o eficiență mai mare.
 • Puteți aplica tencuiala de pe fața locului durere, sau pe ambele părți ale coloanei vertebrale, în cazul afecțiunilor inflamatorii
 • Pentru tratamentul cot și genunchi articulațiilor, de asemenea, lipite simultan tencuiala pe fiecare inflamat în comun.
 • Pentru aplicarea a influența organele interne, trebuie avut grijă să se aplice în cazul prezenței pietrelor.
 • În prezența răcelilor, dacă este necesar să se încălzească piept (spate și burtă) lipite simultan doi plasturi, în funcție de zona de inflamație.
 • sciatică sau sciatica un plasture este montat pe regiunea sacrală, iar a doua pe zona călcâiului, dar nu neapărat cu exteriorul, partea laterală a călcâiului.
 • Nu se recomandă să se aplice plasturele în tulburări varicoase, atunci când sunt expuse la afectat zona

  în aer liber, inflamate ale dermului. Anulează tratament cu plasturele dacă ați prezentat reacții alergice.

Recenzii Pain Relief

Olga are 37 de ani EM>

Inainte de a cumpara citi informațiile de pe Internet, comentarii pozitive sunt similare, dar numai negative despre înșelătorie.

Patch-ul încă mai ajuns la durere mama trata în genunchi, am încredere mai multă experiență personală, indiferent de ce spune cineva.

folosit deja curs, dar rezultatele de până acum extremă minunea nu a văzut. Deși cu acest patch, mama se mută mai puțin, mai mult în decubit dorsal sau poziție șezând. Ce se va întâmpla. – vom vedea

Simon ’54 EM>

Specificitatea profesiei eu sunt în mod constant într-o poziție de ședință (șofer cu experiență de 25 de ani). Soția nu ma întrebat nimic, cumpărat-mă, acum vom merge cu patch-uri de pe partea din spate. Atenuarea se așteaptă, dar nu sper, deși soția mea spune că ajută. Să nu jignesc eforturile ei.

Anna 73 EM>

Durere între omoplați cauzate de blocare prelungită, deplasarea discurilor. Ipsos ZB Pain Relief a adus fiica. Utilizat în curs, nu se simt disconfort în poartă, dar durerea nu a oprit. Încălzirea efect simt, dar durerea și continuă mă torturezi.

Oleg are 39 de ani EM>

Dupa expunerea pe voluntarul colectivă a început să dureri de spate experienta. Diagnosticul nu a fost imediat – sciatică. Tratamentul a fost complexă și prelungită, care începe să caute abordări neconvenționale. Este plasturele a avut un efect pozitiv.

folosit timp de două săptămâni, dar va continua sa fie la spital. După eliminarea preparate injectabile în câteva zile, nu a putut ieși din pat. Mi-e teamă că singura mea rănit I.

Marina, 52 ani EM>

Sunt o durere în gât. O criza teribilă. Nu au nevoie de mult efort pentru a purta patch-uri, aproape nici contraindicații. De ce nu încercați să-l? Rezultatul este, de asemenea, lipsește, cred, că nu nu poartă. Ronțăit și dureri în gât nu a oprit, și se poate observa că nu a scăzut chiar și

Galina 32 ani EM>

Durerea din genunchi a apărut în timpul zilei de lucru. Se pare că, datorită faptului că menține picioarele îndoite. Nu încercați să îndreptați, pentru a controla procesul, uitate și repetate.

aplicat plasturele, așa cum scrie, în același timp, pe ambele genunchi, se simt cald, îmi amintește că nu ar trebui să păstreze picioarele îndoite. Dar durerea nu trece, cu toate că am folosi plasturele timp de aproximativ trei săptămâni.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

S-ar putea să-ți placă și...