Dezvăluirea afiliatului

Consultați divulgarea completă a afiliatului pentru compensare și plasarea anunțurilor pentru generarea de venituri.

Vom avea, de asemenea, actualizată politica editorială, publicitate și sponsorizări pentru anul 2018, pe care să o puteți vedea aici.

În speranța de a respecta liniile directoare ale OMS, dorim să fiți conștienți și să vă asumați următoarele informații despre anunțurile și link-urile postului de produs de pe acest site:

Orice / toate link-urile de pe site (cele mai multe dintre link-urile noastre sunt interne pentru a adăuga valoarea de căutare produsului / beneficiului) sunt linkuri afiliate pe care le putem primi o mică comisionă din vânzarea anumitor articole (prețul va rămâne același pentru dvs. ).

Rularea unui site are costurile asociate și cerințele de găzduire, pentru a le menține aceste anunțuri și link-urile de afiliere sunt o modalitate de a compensa aceste costuri.

Pentru toate link-urile afiliate la un produs (nu oferim direct produse), este ceva pe care l-am folosit sau cercetat, și îl susținem sau îl recomandăm chiar și fără compensare.
Veți găsi că o mare parte din conținutul nostru este concentrat asupra sănătății generale și a sănătății, dar păstrați un ochi ascuțit pentru tot ceea ce pare să îmbunătățească sau să evidențieze o soluție pentru o viață mai bună și calitatea ființei.

Pentru transparență completă, avem anunțuri în partea de sus, în bara laterală, în conținut și în partea de jos a articolelor. Încercăm cel mai bine să oferim fiecăruia dintre vizitatorii noștri virtuali un răspuns mai bun decât înainte de a ne vizita. Calitatea a fost întotdeauna prioritatea noastră, așa că dorim să funcționăm în mod optim, cu o transparență deplină asupra modelului de publicitate și venituri.
Adresați-vă și spuneți-ne cum să vă îmbunătățiți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă serviți (și să vă protejați) sănătatea și sănătatea, oferind oamenilor posibilitatea de a împărtăși experiențe sau de a pune întrebări despre o gamă largă de produse practice și soluții de îmbunătățire a vieții.