Informațiile incluse pe acest site sunt destinate exclusiv scopurilor educaționale. Sfaturile, ideile și punctele de vedere exprimate pe site nu ar trebui să servească drept substitut pentru sfatul autentic din partea unui medic.
Deși autorii și editorii au depus toate eforturile pentru a se asigura că informațiile conținute în acest site sunt exacte, natura teoriei științifice și a analizei suplimentului înseamnă fluctuație și schimbare. Astfel, nu putem garanta exactitatea completă a faptelor incluse în acest site.

Drept urmare, nici autorii, nici editorii acestui site nu trebuie să fie trași la răspundere pentru niciun material omis, incomplet sau datat.

În plus, autorii de pe acest site nu vor fi trași la răspundere pentru situațiile în care cititorul obține rezultate diferite de la utilizarea unui produs chimic decât a fost prezentat în ghiduri. Deoarece variabilele externe și factorii individuali pot schimba adesea eficacitatea oricărui supliment dat, rezultatele pot varia.

Declinarea responsabilității:

În citirea acestui site, vă asumați toate riscurile asociate cu utilizarea sfaturilor, datelor și sugestiilor oferite, înțelegându-vă pe deplin că sunteți singurul responsabil pentru orice lucru care ar putea apărea ca urmare a punerii în aplicare a acestor informații în orice mod, indiferent de interpretarea dvs. de consiliere.

Site: Declarație de responsabilitate juridică și declarație de răspundere

Site-ul este un site care servește pentru a oferi analize complete, ghiduri și recenzii pentru cele mai populare suplimente care sunt comercializate în întreaga lume. Datorită creșterii consumului și a riscului consumului de suplimente în 2018, a devenit pertinent faptul că noi, ca organizație, ne clarificăm opiniile, obligațiile și responsabilitățile noastre legale.

Natura afacerii în care suntem, aceea de a educa poporul, cere ca cititorii noștri să înțeleagă nu numai ceea ce facem, ci și modul în care această datorie se încadrează în sfera mai largă a dreptului american și internațional în ansamblu. Ca atare, acest ghid va descrie obligațiile legale, declarațiile și pasivele site-ului.